Відпочинок в Україні 2024, бази відпочинку України

Особливе відчуття затишку та гармонії створено завдяки скандинавському стилю та натуральним кольорам. У “Мідгарді” ви побачите ліжка-трансформери, на яких можна відпочивати як разом, так і окремо. Нагарджуна Сагар поєднує природну красу з людським інженерним генієм. Крім того, тут розташована гребля Нагарджуна Сагар, яка є однією з найбільших кам’яних гребель у світі.

Бази відпочинку в Хайдарабаді

Відпочинок на природі завжди мав популярність у мешканців великих міст. У нас приголомшливої краси озеро, свіже й чисте повітря, наповнене ароматами соснового лісу. Номер 1 в “Гостьовому будиночку” із кухнею для сімейного відпочинку. Номер 3 в “Гостьовому будиночку” з кухнею для сімейного відпочинку. Номер 1 в “Гостьовому будиночку” з кухнею для сімейного відпочинку. Лісовий будиночок класу «Родинний (трикутний)» із кухнею для сімейного відпочинку.

Родинний (від 1200 грн/д на 4 особи)

Пощастило провести зимовий тимбілдинг – комплекс підійшов ідеально по кількості місць. Мені та моїй родині дуже сподобалось все в цьому комплексі, персонал ввічл… Бази відпочинку у Києві мають вигоду з розташуванням у зеленому та екологічно чистому районі міста. Вони надають можливість відвідувачам тішитись природою, не виїжджаючи далеко від міського шуму та затіх.

У номерах нові меблі, весь діапазон техніки для безтурботного життя, ванні, обладнані душовою кабіною, є вихід на балкон. На території комплексу також можна відвідати SPA-процедури, організувати свято чи провести весілля. Для дітей тут передбачений дитячий майданчик, міні-зоопарк та фото-зони. База відпочинку «Під Козачою Горою» – ще одна база з нашого списку, яка розташувалася біля берегів річки Сіверський Донець.

  • Саме завдяки Вам ми можемо постійно вдосконавлювати рівень обслуговування.
  • На території комплексу працює ресторан “Шкіпер” з літньою терасою.
  • Це стародавнє диво є живим свідченням стійкості та краси природи.
  • Усі три з них унікальні по-своєму, а їхні екстер’єри та розкішні інтер’єри є одними з речей, яких варто очікувати.
  • На території комплексу є все, що потрібно для класного, комфортного відпочинку на свіжому повітрі.
  • База відпочинку “GOLD” розташована у центральній частині смт.

Якщо вам захочеться мати щось на згадку про неймовірні пригоди — завітайте у крамницю з тематичними сувенірами, також розташовану на території парку. Це чудове місце для відпочинку двох дорослих і дитини. Коли ви дивитиметеся в нього, то зникнуть будь-які межі між домівкою та лісом.

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ ПРО НАШУ БАНЮ НА ДРОВАХ

Гостинно запрошуємо всіх гостей в базу відпочинку «DALLAS»! Тут Ви зможете не лише комфортно відпочити і чудово провести час, а й насолодитись чудовим гірським повітрям та краєвидами. Обов’язково на території має бути ресторан, їдальня або кухня із необхідною технікою для приготування їжі. Краще попередньо про все дізнатися, адже якщо це відпочинок за містом, то сходити у сусіднє кафе перекусити буде не так просто. Їх послуги включають не тільки турботу про харчування, але й інтернет, телебачення, зручні меблі та всі цивілізовані зручності. Столичний готельно-ресторанний комплекс з літніми терасами ONOVO хоч і розташований в межах Києва, та це скоріше плюс.

Гостям пропонують орендувати дерев’яні котеджі в лісовій місцевості. Тим, хто орендує відпочинок у котеджах, отримують знижку на риболовлю та відвідування бані. Також відоме як Гандіпет, озеро Осман Сагар пропонує спокійний відпочинок від суєти міського життя. Це мальовниче озеро є популярним місцем для пікніків, https://old.zt-rada.gov.ua/news/p4384 катання на човнах і неспішних прогулянок. Спокійна атмосфера озера та приголомшливий вид на захід сонця роблять його ідеальним місцем для тих, хто шукає спокійного відпочинку. Це один із варіантів швидкого відпочинку на вихідних із Гайдарабаду, який ідеально підходить для відпочинку та проведення часу на природі.

Нагарджуна Сагар

Одна з особливостей банкетної зали – великі вікна, завдяки чому зала освітлюється денним світлом. Наша затишна літня тераса дозволяє легко організувати простір для будь-якого характеру свята. Для фанатів активного дозвілля обладнані спортивні майданчики, а перекусити можна і кафе «Шишки», де є дитяче меню, барна карта та широкий вибір коктейлів.

Shopping Cart
Open chat
1
Chat with us 👋
Hi there 👋
How can I help you?