В Україні набирає популярності розведення індостарусів КУРКУЛЬ

Привабливим виглядом обскубаних тушок, що сприяє їх швидкій реалізації. Відгуки фермерів, які колись тримали індиків цього кросу, є виключно позитивними. Гідна якість пуху, який може стати альтернативою гусячому. Індики Хайбрид Конвертер – великі представники https://info-kurs.com/post/profesiya-frilansera-novi-mozhlivosti-ta-vigidni-umovi-roboti свійської птиці. Отриманий у Канаді гібрид успішно вирощується у приватному фермерстві та цінується за високу м’ясну та яєчну продуктивність. Погода в Україні 24 лютого буде здебільшого дощовою. Консультації персонального менеджера при виборі деталей.

де купити індострауси

При використанні матеріалів, залишайте посилання на наш сайт. Вся інформація на сайті взята з відкритих джерел і носить виключно інформаційний характер, також не повинна використовуватися самостійно (наприклад, для лікування). Годувати птахів треба пшеницею, висівками, а також вареною картоплею. Через чотири місяці птах важить до 22 кг, чистого м’яса приблизно 18 кг з кожного. До раціону птахів входить варена картопля, висівки та пшениці, також птахи полюбляють кропиву та подорожник. Характер у птахів спокійний, вони швидко ростуть і не літають.

Тепер розповімо трохи докладніше про кожну зі згаданих порід індиків. Не надто високим рівнем несучості, характерним для породи м’ясного напрямку. Невибагливість птахів, з однаковим задоволенням поглинають і сухі, і вологі корми. Було зафіксовано, що індик досягав у вазі 30 кг, але при цьому мав жировий прошарок. Розміри, в три — чотири рази більше, ніж звичайний індик і високий темп приросту м’яса. Все це додає переваги цим представникам індичого промислу. Компанія Isuzu оновила рамний пікап D-Max Пікап Isuzu D-Max змінився зовні, а його салон став сучаснішим.

Небажаністю застосування дорослих особин для самостійного розведення, оскільки отримане потомство досить рідко зберігає переваги, властиві птахам батьківських порід. Швидким набором ваги, що дозволяє здійснювати забій молодняку ​​на 150 день життя. Необхідна для забою вага у птиці досягається до 150 дня існування, проте рекомендується здійснювати забій кросу в 4 місяці. Бройлерний індича в перший місяць потребує особливої уваги як будь-пташеня, вони багато їдять, п’ять — сім разів на день, і їм потрібно теплі умови -35 градусів. Нагадаємо, в Україні через спалахи африканської чyми свиней (АЧС) стрімко падає поголів’я цих тварин. Фермери заявляють про нерентабельність виробництва і підвищують ціни на м’яса. Його можна придбати за досить низькою ціною в звичайних аптечних пунктах та аптеках в українському, білоруському та російському кіберпросторі.

Зустрічаються також і позначення A +, А ++, А +++, що вказує на перевищення вимог стандарту А, це актуально для найбільш сучасних і дорогих моделей. Інші букви (B, C, D та ін.), Відповідно, позначають більшу «ненажерливість» в плані енергоспоживання. Для інкубації індиків породи Хайбрид конвертер, підходять яйця правильної форми, з міцною непошкодженою шкаралупою без наростів та шорсткості. Колір шкаралупи немає вирішального значення, може бути невеликі вкраплення. Канадські широкогруді індики є одними з найбільш швидкорослих, і готові до забою вже на 6 тижні, коли вага птаха сягає 5 кілограмів.

Shopping Cart
Open chat
1
Chat with us 👋
Hi there 👋
How can I help you?