Гранти до 250 000 гривень на новий бізнес українці зможуть отримати через Ощадбанк Економічна правда

Разом з тим, людина, яка тривалий час отримувала державну допомогу, навряд чи буде готова взяти відповідальність за своє майбутнє та майбутнє інших людей, продовжила Крайлюк. На її думку, така ймовірність вища, якщо у людини є внутрішня мотивація — наприклад, бажання кращої долі для своїх дітей. На думку експертів, Україна має потенціал стати економікою східноєвропейського тигра. Проте попереду буде багато викликів, зокрема забезпечення економічного зростання, створення привабливого та прозорого середовища для залучення інвестицій, забезпечення інфраструктури для сталого розвитку.

250 000 грн на бізнес

Ми повинні бути вдячні нашим захисникам за можливість планувати наше майбутнє, бо Україна – місце для планів. Активно впроваджуємо екологічні ініціативи, які пов’язані з ефективним використанням ресурсів, наприклад, реновація власних офісів на принципах енергоефективності та енергоощадження, обмеження використання паперу, пластику тощо. Ми допомагаємо нашим читати тут клієнтам знайти найліпший грант та забезпечуємо їхню успішність у конкурсному відборі. • учасник аргументує потребу у фінансовій підтримці для певної мети, що своєю чергою сприятиме покращенню виробництва чи налагодженню нових бізнес-процесів. Юридична особа, на яку подається заявка, офіційно зареєстрована в Україні більше року на момент подання заявки.

Новий Volkswagen Touareg – представник демократичного автосвіту

Для першої тисячі заявників держава співфінансує 70% від вартості проєкту, решту оплачує отримувач. Загалом на три програми держава виділить 16 млрд грн. Частину коштів на підтримку бізнесу виділять також іноземні партнери.

Уряд запускає шість програм для бізнесу та безробітних. Загальний бюджет – 40 млрд грн. Як і хто може отримати гроші

«Можливо, кошти на програму будуть надходити поступово, декількома траншами, а не одразу вся сума», – каже Марчак. При цьому людина не може працювати на інших підприємствах або вести інший бізнес. Якщо новостворене підприємство буде зруйновано внаслідок війни, то держава зобовʼязується повернути кошти, які інвестував підприємець. В Україні запускають грантову програму з розвитку мікробізнесів з річним бюджетом 5 млрд грн. Найближчим часом уряд затвердить програми безповоротної грантової підтримки у сфері переробки й IT, йдеться на «Урядовому порталі». Держава надаватиме ґрант не готівкою, а на окремий банківський рахунок.

«Байєр»: рішення інвестувати €60 млн в Україну показує нашу непохитну підтримку та віру в країну

Заяви подаються через портал «Дія» разом із бізнес-планом. Обов’язковою умовою отримання гранту є створення нових робочих місць — від 1−2 при наданні мікрогранту до кількох десятків при наданні грантів за іншими програмами. Подати заявку на отримання гранту можуть як діючі підприємці, так і люди, що не мають досвіду ведення бізнесу. Учасником програми Уряду можуть стати як майбутні підприємці, так і юридичні та ФОП. Грант необхідно буде витратити протягом шести місяців з моменту зарахування.

Shopping Cart
Open chat
1
Chat with us 👋
Hi there 👋
How can I help you?