Держава та громадянське суспільство: правова взаємодія Наукові журнали та конференції

Пам’ятаєте дискусії в суспільстві про те, яка кількість квадратних метрів нерухомості і за якою ставкою має оподатковуватися? І це ж не секрет, що у нас у країні є певні особи, дотичні не Гуманітарні науки лише до бізнесу, але й до політики, у яких сотні об’єктів нерухомості. Бізнес — це одна справа. А інколи людина все життя була на державній службі і не може пояснити, звідки у неї це все.

демократія наукові статті

Для того і є місцева демократія. Місцева влада щось робить, пояснює це громаді, громада оцінює, чи це їй потрібно чи ні, на наступних виборах. — Так, менша зайнятість в економіці. А військовий ПДФО компенсував усі ці втрати завдяки збільшенню обсягу виплат тим, хто був мобілізований до складу Збройних Сил України.

Мобілізація в Україні. Хто має право на звільнення з військової служби з 1 листопада — список підстав і чи будуть зміни

— Які ви маєте пропозиції для збалансування цієї ситуації? Програма U-LEAD з Європою використовує європейський досвід, але треба враховувати, що в європейських країнах, на щастя, війни немає. З початку війни відбулося дуже різке падіння економіки.

Також на цю тему

Тому більшість депутатів не підтримала ідею Установчих зборів, підсвідомо відчуваючи, що ця більшість не впишеться в критерії відбору і рамки поведінки, якщо їх формувати не під конкретних осіб. Водночас щодо пасивного виборчого права допустимим, на думку дослідників, є більш жорстке застосування виборчих обмежень, зокрема, службового, морального цензів, цензу освіченості та ін. Демократія належить до універсальних і засадничих загальнолюдських цінностей і принципів Організації Об’єднаних Націй. Хоча у демократій і є загальні риси, але єдиної моделі у світі не існує. Загальні методологічні підходи до стратегії розвитку охорони здоров’я РФ (на період 2008—2017 рр..).

Добре задокументовані, і Сполучені Штати навряд чи були єдиними, кого це стосувалося” . Втручання Російської Федерації у референдум, який відбувся у 2016 році в Сполученому Королівстві та стосувався питання виходу з Європейського Союзу , все ще розслідується Виборчою Комісією СК . Для системи конституційної демократії, яка концептуально заснована на волі більшості, абсентеїзм стає серйозною проблемою тоді, коли систематична неучасть громадян у виборах не дозволяє забезпечити репрезентативність представницького органу. Адже репрезентативність парламенту є важливою умовою існування представницького правління. Зі свого боку, це не тільки негативно позначається на “якості” представництва, але й призводить до подальшої зневіри у можливостях конституційної демократії, що утворює замкнуте коло. 15 вересня відзначається Міжнародний день демократії, заснований в 2007 році Організацією Об’єднаних Націй.

Війна це ще більше каталізує. Треба використовувати всі можливості, які у нас є. Якщо ми говоримо про місцевий рівень, на якому повинно багато чого виконуватися під час війни, то, окрім делегованих повноважень держави, там мають дуже багато своїх повноважень і також мають власні ресурси. Наприклад, земля або нерухомість. Тут ми бачимо, хоч і неспівставний у цифрах з ПДФО, але потенціал для нарощення. Передумовою якісних змін у суспільстві повинна стати ідейна згуртованість нації (в даному випадку громадян України будь – якої національності), що об’єднається навколо основної частини Конституції.

У випадку військового ПДФО роботодавцем є військова частина. Людей з однієї територіальної громади мобілізували в іншій територіальній громаді, де зареєстрована військова частина, і ця друга громада отримала наддоходи у свій бюджет. Інколи вони у десятки разів перевищували те, що там мали до війни. Тоді як інші громади втратили. Тоді й питання законності набуття надзвичайно великих статків не буде таким складним, як сьогодні.

Shopping Cart
Open chat
1
Chat with us 👋
Hi there 👋
How can I help you?