Дубай: де і на чому заощадити? 15 лайфхаків від досвідчених мандрівників Лайфхак

До речі, за сувенірами загляньте в сувенірний кіоск в Дубайському музеї, ваші друзі залишаться задоволені. Вам доведеться дуже добре пошукати альтернативу Дубаю в нашому списку міст. Звичайно на нашій планеті багато чарівних місць, але Дубай завжди був і буде в ТОПі.

  • Дубай досить дороге місто, ви можете заощадити гроші купуючи продукти в супермаркеті і готуючи їжу самостійно.
  • Після цього розслабтеся в традиційному бедуїнському таборі, де спокусливий аромат ароматних спецій пронизує повітря, переносячи вас у минулу епоху.
  • Придбайте вхідний квиток в інтернеті за кілька днів до візиту.
  • Так, у Дубаї в Об’єднаних Арабських Еміратах (ОАЕ) лише за один день випала кількість опадів за 1,5 роки, що призвело до повені та хаосу у місті.

Район ще в процесі будівництва, не всі об’єкти завершені. Але район вже надзвичайно популярний, адже саме тут розташований відомий Mall Of The Emirates – величезний торгівельний комплекс, один із найбільших в світі. А також у ньому розташований найбільший в світі критий гірськолижний комплекс Ski Dubai.

Канал Дубай Крик

Пляж Меркато – відмінний пляж, але пісок з легкою домішкою гальки, вхід у воду пологий, а вода спокійна. Ла Мер – зручний пляж, де можна орендувати екіпіровку для водного виду спорту. Аль Суфух – хороший пляж, з чистою водою і дрібним піском, але без розвиненої інфраструктури, відсутні роздягальні та туалети. Бурдж-Халіфа – найвища будівля в усьому світі.

Об’єднані Арабські Емірати – досить дорога країна, яку полюбляють ті, хто цінує розкіш та комфорт. Однак навіть сюди можна приїхати та відпочити зовсім не за шалені суми грошей. Гуляючи по місту, варто завжди мати при собі документи або (краще) їх ксерокопії. Місцева поліція досить часто перевіряє їх у туристів, особливо в громадських місцях. Можна придбати в будь-якому квитковому кіоску. Максимальна сума поповнення — 5000 дирхам (€1250). Дозволяє користуватися будь-яким громадським транспортом, а також пересідати з одного на інший.

Поради з шопінгу в Дубаї

Тобто туди можна їздити щороку, щоб значно зекономити на потрібних речах. Ця споруда є найвищою у світі й чимало туристів хочуть на неї піднятися. Якщо теж про це мрієте, не купуйте квиток на оглядовий майданчик при вході. Якщо дізнатися інформацію про країну заздалегідь, то можна суттєво зекономити під час відпустки. Розповідаємо, як бюджетно відпочити в ОАЕ. При покупці потрібно пред’явити копію паспорта з візою і заплатити вступний внесок в 165 дирхам (€41), 10 з яких відразу зарахують на рахунок. Краще відразу попросити продавця активувати вашу сім-карту, так як це потрібно зробити протягом години після покупки.

У зелених оранжереях, серед пальм і яскравих кольорів пурхають сотні метеликів всіх видів і кольорів — таке видовище просто гріх пропустити! До того ж метелики тут явно люблять позувати з туристами, так що не пропустіть шанс зробити пару відмінних знімків. https://pt.kr.court.gov.ua/sud1120/pres-centr/news/69249/ У районі Гіндза знайдете як невеликі крамнички, що торгують виробами місцевих умільців, так і галереї, величезні універмаги. Для туристів район давно став токійською “вітриною”, а для жителів – улюбленим місцем для неспішного проведення часу.

Кажуть, ввечері з підсвічуванням тут ще крутіше, але ми були тільки в денний час доби. Сам акваріум з боку можна подивитися безкоштовно, але ми купили комбо-квиток одночасно з Бурдж-Халіфою. У той час це було набагато вигідніше — на двох вийшло 390 Дирхамів.

Простори назв

Все світиться і іскриться, динозаври рухаються і видають звуки. Діти в захваті, та й дорослі не залишаються байдужими. Популярне і яскраве простір, де можна гуляти, пробувати різну кухню, робити красиві фото для Instagram і шопіться. Будівлі з різнокольорових контейнерів, інсталяції та стріт-арт. Поважайте звичаї та традиції Дубая, зводячи до мінімуму публічні прояви прихильності, оскільки, навіть якщо місто спокійне, важливо проявляти увагу до місцевих норм.

Громадяни України оформляють її по прильоту строком на 30 днів безкоштовно. Для дітей з самого народження потрібно закордонний паспорт для поїздки в ОАЕ. У Дубаї діють два оператора мобільного зв’язку — Du і Etisalat. Для гостей міста найвигіднішим варіантом буде купити передплачену сім-карту .

Ласкаво просимо до найбільшого торгового центру Дубаї і за сумісництвом найбільшої ТЦ планети. Не дуже знаменитість, але тягне на оглядовий майданчик. Приходьте в Pure Sky Lounge на 35 поверсі і проходите на терасу. Беріть напій і Насолодіться Заходом і прохолодою після спекотного дня. Фонтани які співають перед Дубай-Моллом і вежею Бурдж-Халіфа. Не те щоб сильно вражають, але разок глянути можна. Це я захоплююся видом міста, що переміг пустелю.

Shopping Cart
Open chat
1
Chat with us 👋
Hi there 👋
How can I help you?