Книга «Rework Ця книжка змінить ваш погляд на бізнес» Джейсон Фрайд купити за ціною 170 грн і завантажити у форматі pdf, epub, fb2 в КСД

Книга “Rework” дуже вчасно потрапила мені до рук. В той час, коли я розуміла, що хочу від життя більшого, але водночас не могла зібратись докупи і знайти в собі сили щось змінити. Джейсон Фрайд — американський автор бізнес-літератури, програміст. Співзасновник та президент компанії «37signals» в Чикаго, що спеціалізується на розробці веб-інструментів. Девід Хайнемайєр — данський програміст, співзасновник компаній «Basecamp» та «NYT». Автор програмного каркасу «Ruby on Rails», який використовувався для запуску та підтримки «Twitter», «Shopify», «Airbnb» та інших веб-додатків.

rework. ця книжка змінить ваш погляд на бізнес дж. фрайд, д. х. хенссон

Ця книга переверне ваш погляд на бізнес» Джейсона Фрайда одразу завантажиться на ваш пристрій. Коли хочеться читати завжди і будь-де, можна завантажити книги на нашому сайті. У нас є різні книги, як поеми, романи, вірші, детективи, фентезі. А щоб більше дізнатись про історію, можна ознайомитись з анотацією, стислим переказом, а також відгуками https://dbn.co.ua/publ/ekologichni_materiali_u_suchasnomu_budivnictvi/2-1-0-1179 вже прочитавших її людей. Якщо ви звикли відкладати все на потім, чекати на ідеальний час, щоб почати; якщо вам здається, що у вас немає часу, достатньо ресурсів, то ви неодмінно маєте прочитати цю книгу! Ви більше не зможете придумати нові відмовки і сидіти, склавши руки. Книга свого часу змниіла мій погляд на те, яким має бути бізнес.

Читати онлайн книгу «Rework. Ця книга переверне ваш погляд на бізнес» Джейсон Фрайд українською мовою

“Натхнення не вміє чекати. Воно існує тут і зараз”. ✔️ epub – буде найкращим вибором для техніки з iOS, у тому числі і для iBooks. ✔️ fb2 – підійде як для читалки PocketBook, так і для багатьох інших читалок та різних програм.

Відгуки на книгу «Rework. Ця книга переверне ваш погляд на бізнес» Джейсона Фрайда

Вони подають інформацію так, наче вони ваші друзі-ментори, які допомагають і надихають на відкриття. Ця книга настільки заряджає, що хочеться створювати і починати свій бізнес прямо під час її читання. До того ж текст постійно підкріплюється статистичними даними й реальними прикладами з життя, що робить його достатньо обґрунтованим. Із практичними порадами від підприємців відкриття власної справи перестане бути чимось лячним. У ваших руках — не традиційна книжка про бізнес.

Характеристики книги “Rework. Ця книжка змінить ваш погляд на бізнес”

Він там згадував, що найкраще будувати продукти там, де ви зачіпаєте справжні почуття людей. І багато говорив про те, що ми всі перетворюємось в допамінових наркоманів (допамін – це речовина, яка дозволяє відчувати задоволення). Лайкнув – получив дозу, тобі лайкнули – получив дозу, відповіли в чатіку – получив дозу. В книзі є багато ілюстрацій, які допомагають сприймати та запам’ятовувати інформацію, також автор наводить багато статистики, та прикладів. Оплата за електронні книги можлива лише банківською карткою безпосередьо на сайті Книгарні «Є». Скачати електронну книгу в зручному форматі можна в персональному кабінеті в розділі «Мої електронні книги» відразу після успішної оплати.

Shopping Cart
Open chat
1
Chat with us 👋
Hi there 👋
How can I help you?