Кращі Бази відпочинку Хмельницький ТОП 20 за відгуками клієнтів

Контакти для зв’язку з цими Будинки і бази відпочинку ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св’язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua. Зона відпочинку «Колізей» зроблена в середньовічному стилі та навіяна романтикою островів і океанів світу. Це незабутнє місце для оздоровчого відпочинку та проведення днів народжень, корпоративів а також затишного та спокійного сімейного відпочинку. До Ваших послуг великий басейн круглої форми розділений на зони по глибині – 2,5 м, 1.2 м та дитяча зона 0,6 м, обладнаний гейзером і водним масажем у вигляді водоспаду «кобра». Оренда будиночків для відпочинку.

Були групою в 11 осіб з дітьми. Приїхали в другій половині дня і на наступний день мали сплав зі стороннім організатором… Унікальний комплекс європейського рівня на березі річки Дністер.

Якщо у Вас є запитання, побажання, скарги або ж Ви бажаєте більше дізнатись про нас, оберіть пункт, що Вас цікавить, і пройдіть за посиланням. Ми обов’язково приділимо Вам увагу. Читайте актуальну https://zabor.zp.ua/Statiy/bitcoin.htm інформацію та залишайте свої відгуки про Басейни Хмельницькогона сайті top20.ua. Ремонт 2021 року, Залишаються всі меблі та побутова техніка (все як на фото) ексклюзивний продаж.

будинки для відпочинку хмельницький

На 2-му поверсі розташовані три просторі спальні площею 19-22м та велика ванна кімната площею 13м. Будинок монолітно-каркасний з монолітним перекриттям 1-го та 2-го поверхів. Фундамент на монолітних стаканах + монолітна плита. Стіни з газоблоку 30см + утеплення мінеральною ватою 10см. Встановлюємо вікна REHAU з антизламними системами та протиударним гартованим склом. Оздоблення фасаду комбіноване фарбування + оздоблення плиткою.

Також є банкетний зал, який може прийняти до 50 гостей. Ціни на послуги Будинки і бази відпочинку залежать від конкретної послуги і Будинки і бази відпочинку. Locator.ua дає можливість всім Будинки і бази відпочинку вказати ціни на свої послуги.

Як зв’язатись з цими Будинки і бази відпочинку?

Чан на 8 чоловік на дровах, вартість 650 грн/год з будиночком. Є виїзна кухня та дитячий майданчик. У вартість оренди будиночків входить користування мангалом, тому гості можуть приготувати свої улюблені страви на вогні. Але якщо гості не бажають готувати, то в садибі є можливість замовлення їжі з їх власної кухні, де приготовлять смачні страви зі свіжих інгредієнтів.

Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Будинки і бази відпочинку. Якщо ви шукаєте місце для відпочинку на вихідні, то Zatyshne пропонує п’ять затишних будиночків, які вміщують до 12 осіб кожен. У будиночках є чудовий вид на ставок, проведена вода, метровий мангал, лавки для відпочинку та відстань 10 метрів між будинками. Будинок для відпочинку “Вулик будиночок із двома окремими номерами” розташований у місті Кам’янець-Подільський.

Підтримка

На цій території наразі існує підвищена загроза для безпеки мандрівників. Для прийняття зваженого рішення щодо поїздки, будь ласка, ознайомтеся з рекомендаціями вашого уряду щодо подорожей до цього регіону. Надання готельних та ресторанних послуг. Літня тераса, банкетний зал до 100 осіб. Послуги весільного фотографа. Здача в оренду затишних будиночків-альтанок для відпочинку з сім’єю та друзями. Комфортне розміщення 1-20 осіб.

Будинки і бази відпочинку у Хмельницькому

Усі користувачі, які помітили щось підозріле, завжди можуть повідомити про це нашу Службу підтримки, щоб наша команда із запобігання шахрайству провела розслідування. Фальшиві відгуки на нашій Платформі виявляють відповідні спеціалісти й автоматизовані системи. Ми видаляємо такі відгуки й за потреби вживаємо заходів проти користувачів, які їх опублікували. На жаль, наразі неможливо здійснити бронювання в цьому помешканні на нашому сайті. Але не хвилюйтеся, поблизу є безліч інших помешкань – просто натисніть тут. Лазня на дровах, розрахована на компанію до 10 осіб. Піч-кам’янка дозволяє отримати мілкодисперсну пару, а використувана в парній гімалайська сіль має широкий перелік лікувальних властивостей.

Номери готельного і хостельного типу. Мангал для приготування смачних страв. Мікрохвильова піч, холодильник, санвузол, чайник, швидке інтернет-з’єднання Wi-Fi, дитячий майданчик. Місце для паркування авто під відеонаглядом. За даним Locator у Хмельницькому ведуть діяльність 4 Будинки і бази відпочинку. Охочі до активного відпочинку можуть орендувати сапи або катамаран та спостерігати найгарніший захід сонця. Після активного дня, повного пригод, база відпочинку “Дика Риба” пропонує вам відвідати банний комплекс, розташований на власному острові.

Shopping Cart
Open chat
1
Chat with us 👋
Hi there 👋
How can I help you?