Названо десятку найгірших ігор 2023 року їх варто уникати навіть на розпродажах УНІАН

Ігри теж входять до переліку і посідають далеко не останнє місце. Українські розробники за понад півтора року зіткнулися з безліччю викликів. Сюди належать вихід компаній з ринку, пошуки видавця, брак кадрів, необхідність пристосовуватися до проблем з електрикою тощо. Варто відзначити, що представники порталу при складанні цього рейтингу враховували лише оцінки критиків, які вони виставили до 2 січня 2022 року. А загалом у своєму матеріалі вони згадали одразу про 40 відеоігор з найкращими оцінками. Щоправда, в повноцінний рейтинг потрапило лише 10 проєктів з найвищими балами. Представники порталу Metacritic назвали топ найкращих відеоігор для PC, які вийшли у 2021 році.

ігри які нещодавно вийшли

Сиквел працюватиме на рушію Northlight Engine від Remedy, а за жанром гра, звісно, буде survival horror. Ще одна велика україньска гра, що має вийти у наступні дванадцять місяців. Off The Grid — королівська битва у кіберпанковому світі з акцентом на сюжетній складовій. При цьому з командою розробників працює відомий режисер Ніл Блумкамп («Район № 9» та «Елізіум»). За його словами, сюжет розгортається на тропічному острові в недалекому майбутньому. За словами CEO компанії Влада Корольова, у грі можна знаходити різні NFT-предмети (зброю, елементи для модифікації тіла тощо), але купити її в самій грі не вийде. Новий проєкт від творців асиметричного багатокористувацького survival horror Dead by Daylight.

Українські Ігри що Вийшли

А ще їй додали відкритий світ та набагато більше свободи. Складність теж має бути на високому рівні, але сподіваємось геймерам дадуть вибір екстремальності проходження, щоб в Elden Ring могло зіграти більше людей. Нарешті, у нас є чудова FPS/RPG гра з елементами Roguelite. Вогнепальне відродження дозволяє вибирати між різними унікальними героями, а потім перекидає вас на процедурно згенерований рівень для боротьби з друзями чи ботами.

Off the Grid

Розучування з дітьми сценок та колядок — чудова розвиваюча гра, що зближує і запам’ятається на все життя. Українці з дитинства пам’ятають колядки та щедрівки, і ці спогади пробуджують теплі почуття навіть зараз. На сторінці гри в Steam поки що небагато відгуків, та більшість з них позитивні. Негативних всього чотири, і навіть в них гравці хвалять загальну ідею гри, а критикують, здебільшого, технічні помилки. До особливостей Through the Nightmares належить велика кількість перешкод, різноманітні рівні та динамічні сегменти з втечею, наприклад, від величезного ведмедя.

Гра використовує старенький Unreal Engine 4 і за основним задумом на 90% нагадує нам… The Last of Us Part II зламала шаблони в іншому аспекті — якості графіки. Гра для минулого покоління консолей має в рази кращий вигляд, ніж сучасні блокбастери, хоча за 3 роки технології зробили ще http://sportanalytic.com/news/294862shema-samoviklyuchennya-u-velikii-britanii-mala-velikii-popit-u-lyutomu-2023-roku.html сильніший крок вперед. Наприклад, з’явився Unreal Engine 5 з Lumen і Nanite. Ми відправимо вам лист з посиланням для підтвердження. Матеріали з плашкою PROMOTED та НОВИНИ КОМПАНІЙ є рекламними та публікуються на правах реклами. Редакція може не поділяти погляди, які в них промотуються.

Shopping Cart
Open chat
1
Chat with us 👋
Hi there 👋
How can I help you?