На Черкащині Ще Одна Громада Перейшла В Пцу: Храм Опечатали Вісті Черкащини

Держгеокадастр створив функціонал, який дозволяє вносити до Державного земельного кадастру відомості про… Під час черкаського туру з баскетболу 3х3 ФБУ зібрало…Федерація баскетболу України внесла вагомий внесок… Постраждалі зняли побої та написали відповідну заяву.

вікка новини спорт

У підсумку перемогу в комбінованій піраміді здобув Віталій Грицай. У фіналі представник Золотоноші обіграв ще одного досвідченого більярдиста judo057.org – Єгора Жуковського із Черкас. Третє місце розділили спортсмени з обласного центру. Бронзу вибороли Олексій Крутов та Сергій Костюкевич.

Воїни-захисники З Черкас Змагалися За Можливість Представляти Україну На Invictus Video Games У Дюсельдорфі

Черкаський обласний інформаційно-розважальний недержавний телеканал. Повернути тонус тілу, а душі гармонію взялася жителька Черкас Ольга. За її словами, окрім фізичного навантаження, вона отримує і розслаблюючий ефект. Після свят черкащани взялися відновлювати фігури. Для забезпечення найбільшої безпеки, швидкості, комфорту і задоволення.

  • Чоловік розповів, що дівчина з компанії “Національного корпусу” схопила за волосся дружину Кузнєцова, а невідомий молодик почав її бити.
  • Найбільше дискусій у громадськості завжди викликало тривале розміщення в будівлі кінотеатру нічного клубу “Елвіс”, який функціонує там 21 рік і є першим нічним клубом міста.
  • Цього разу їх чекали в невеличкому селі Бобриця, що неподалік Канева.
  • У селі Лихоліти Іркліївської громади відбулися збори села.
  • Місцеві жителі проголосували за перехід в українську церкву.

«Черкаські Мавпи-08» завершили чемпіонат ВЮБЛ на 8-му місціЗмагання за 5-8 місця чемпіонату Всеукраїнської юнацької… Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та почесний…Урочисте підписання меморандуму про співпрацю між… Лідера “Національного корпусу” Дмитра Кухарчука та його однодумців звинувачують у побитті ветерана АТО за вигук “Слава Україні!” у розважальному закладі. Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись. «Покладіть ключі та приходьте на богослужіння в Православну церкву України», – зазначив Віктор Пустовит.

В Черкассах Соревновались Сильнейшие Триатлонисти Украины

Спортсменка нині нарощує масу та жирного не їсть. Каже, на тренування до залу пішла вже на другий день нового року. Якщо у Вас є важлива інформація, новина, яка стосується нашого регіону і вона не висвітлена на сторінках нашого сайту, повідомте нам. Команда «4SPORTS» виграла черкаський тур чемпіонату…У Черкасах в ПС «Будівельник» відбувся четвертий… Наприкінці зустрічі баскетболісти «Черкаських Мавп» подарували школі баскетбольний м’яч.

Будь-яке копiювання, публiкацiя, передрук і подальше поширення інформації, яка містить посилання на “Інтерфакс-Україна” , суворо заборонено. Всі опубліковані фотоматеріали Getty Images та УНІАН не підлягають подальшому відтворенню та/або розповсюдженню в будь-якій формі без письмового дозволу компаній. Редакція OBOZREVATEL може не поділяти точки зору, викладену в авторському матеріалі. Відповідальність за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах, несе рекламодавець. Копіювання будь-яких матеріалів сайту дозволено тільки із зазначенням джерела інформації у вигляді гіперпосилання на vikka.ua не далі другого абзацу.

«Баскетбольний двір» виріс на подвір’ї місцевого навчально-виховного комплексу. Майданчик «з нуля» оснащували протягом трьох днів самі селяни. Асфальтний постіл на ганку школи отримав відповідну розмітку, а по обидва боки майданчика «виросли» подаровані конструкції.

Передрук матеріалів з сайту “Вичерпно” можливий тільки за умов розміщення у тексті прямого і активного посилання на сайт не далі першого абзацу. Відповідальність за зміст рекламних оголошень та банерів несе рекламодавець. Копіювання і передрук будь-яких матеріалів можливі тільки за наявності прямого активного гіперпосилання на сайт “Вісті Черкащини” не далі другого абзацу. Тоді на майданчики ми виходили і в сніг, і в дощ, і в ожеледицю.

Передрук матеріалів дозволено лише з активним гіперпосиланням на інтернет-видання ЗОЛОТОНОША. Ми не несемо вiдповiдальностi за матерiали, опублiкованi з посиланням на інші видання, та за зміст коментарів, розміщених користувачами сайту. Редакція може не поділяти думок і поглядів автора, висловлених у статті. 1 квітня 2015 року – Зеонбуд припинив мовлення телеканала у DVB-T2 через заборгованість.

Нагадаємо, що кілька днів тому в селі Іркліїв відбулися збори, під час яких громада вирішила увійти до української церкви. Вже тривалий час обговорюється питання продажу приміщення комунального підприємства кінотеатр “Україна”. Найбільше дискусій у громадськості завжди викликало тривале розміщення в будівлі кінотеатру нічного клубу “Елвіс”, який функціонує там 21 рік і є першим нічним клубом міста.

Shopping Cart
Open chat
1
Chat with us 👋
Hi there 👋
How can I help you?