Новини України та Світу Головні і останні новини

Використання матерiалiв Gazeta.ua для друкованих видань дозволяється лише з письмової згоди редакції сайту. Для iнтернет-видань обов’язковим є гiперпосилання на Gazeta.ua, відкрите для пошукових систем. Посилання та гіперпосилання повинні міститися виключно в першому чи в другому абзаці тексту. З початку 2019 року НАЗК опрацювало 2646 повідомлень про неподання або несвоєчасного подання декларацій. Станом на 1 квітня 2019 року Національне агентство затвердило 114 обґрунтованих висновків за фактами умисного неподання декларацій (за аналогічний період 2018 року – 10). Крім цього, з початку року складено 183 адмінпротоколи за порушення вимог фінансового контролю (за аналогічний період 2018 року – 9). 60 із цих протоколів складені за фактами несвоєчасного подання декларацій, а 123 – за фактами неповідомлення або несвоєчасного повідомлення про суттєві зміни у майновому стані.

  • На 87-му році життя помер український політик та політв’язень радянських часів Степан Хмара, повідомила у фейсбук його дружина Роксолана.
  • Агенти руху “АТЕШ” змогли потрапити на будівельний об’єкт ворога у селі Окунівка Чорноморського району Криму.
  • Матеріали з плашкою PROMOTED є рекламними та публікуються на правах реклами.
  • Окремі матеріали можуть містити посилання на партнерів — це не впливає на контент та політику редакції.

Адже за той період, коли диктатор був або президентом, або прем’єр-міністром Російської Федерації, у Сполучених Штатах змінилося вже … 18 лютого 2015 року відбувся вивід українських військових з позицій на Дебальцівському плацдармі. Операцію з евакуації готували під цілковитою секретністю. Павло Вольвач20 лютого 2024 Склад розчинуЯ його вже геть призабув, чесно кажучи. Де воно, те перше скликання Верховної Ради, депутатом якої був наш герой? Окремі матеріали можуть містити посилання на партнерів — це не впливає на контент та політику редакції.

Блокування кордонів: урок для України із захисту національних інтересів на шляху до ЄС

У ньому зійшлися 2 найкращі надважковаговики світу, … Редакція не несе відповідальності за факти та оціночні судження, оприлюднені у рекламних матеріалах. Згідно з українським законодавством відповідальність за зміст реклами несе рекламодавець. Матеріали з плашкою PROMOTED є рекламними та публікуються на правах реклами. Редакція може не поділяти погляди, які в них промотуються. У мерії Нарви, найбільш російськомовного міста Естонії, відклали початкові наміри просити уряд про довший період переведення освіти на естонську мову. Соціальна медіа-платформа Reddit уклала угоду з Google, щоб зробити свій вміст доступним для навчання моделям штучного інтелекту гіганта пошукових систем.

актуальні новини

Вписуючи свою електронну адресу та натискаючи кнопку “ПІДПИСАТИСЬ”, Ви підтверджуєте, що ознайомилися та погоджуєтеся з Повідомленням про обробку персональних даних. За нинішніх темпів виснаження Кремль зможе продовжувати наступ на Україну ще кілька років. BBC не несе відповідальності за контент інших сайтів. Ознайомтеся з нашими правилами зовнішніх посилань. 22 лютого 2020 року на Grand Garden Arena в Лас-Вегасі, США, відбувся один із найбільш очікуваних боксерськів матчів-реваншів десятиліття.

Три знаки зодіаку, які сьогодні можуть отримати несподіваний прибуток

Еспресо ставить за мету оперативно публікувати свіжі новини України, які стосуються звільнення нових територій від окупантів. У колонках – матеріали про численні ракетні удари рф та роботу ППО, виробництво власної зброї. Передрук, копiювання або вiдтворення iнформацiї, що мiстить посилання на агентства “Iнтерфакс-Україна”, PHL та Reuters у будь-якiй формi суворо забороняється. Матеріали з позначкою Спецпроєкт, PROMO, Позиція, Подія, Партнерство друкуються на правах реклами. Редакція Gazeta.ua може не розділяти позицію авторів розділу “Погляди” та не несе відповідальність за матеріали авторів та читачів розділу “Блоги”. «Бабель» працює за підтримки міжнародних донорів, основне фінансування надає USAID.

В одному з районів Києва виявили уламки ракети з КНДР: під час атаки загинули люди

Президент України Володимир Зеленський звернувся до уряду Польщі і президента цієї країни Анджея Дуди. Матеріали з плашкою СПЕЦПРОЄКТ та ЗА ПІДТРИМКИ також є рекламними, проте редакція бере участь у підготовці цього контенту і поділяє думки, висловлені у цих https://www.0532.ua/list/428972 матеріалах. Слідкуйте за найсвіжішими новинами олімпіади в нашій стрічці. На завершення обговорені перспективи співпраці колективів чотирьох університетів у межах реалізації зазначеної освітньої програми. Проєкт втілено за фінансування Canadian Red Cross.

Shopping Cart
Open chat
1
Chat with us 👋
Hi there 👋
How can I help you?