ОРАС Купівля та продаж зерна Логістика Комбікорм

Якщо ви виробляєте комбікорм для власного домашнього господарства, надлишки можна продавати сусідам або на ринку. Якщо ви зумієте забезпечити правильний підхід, початкові вкладення окупляться буквально за місяців і підприємство вийде на чистий дохід. Після цього можна провести модернізацію виробництва і закупити більш потужне обладнання. Щоб отримати гранули, отриману масу з допомогою транспортера відправляють в бункер-ворошитель. Через нього маса рівномірно подається на прес-гранулятор, формує із суміші грудочки певного розміру. Після цього комбікорм охолоджують і подають на стіл розсіву, на якому відокремлюють некондицію. Якщо ви любите тварин, а зокрема відчуваєте найсильнішу симпатію до кішок, то це може стати прекрасним початком для того, щоб почати займатися котячим розплідником.

бізнес на виготовленні комбікорму

Потім варто врахувати той факт, що для поросят і відгодівельного молодняку ​​підійдуть суміші тільки дрібного помелу. Також консистенція комбікорми для маленьких свинок повинна бути густий кашоподібною або вологою розсипчастою. У складі комбікорму для свиней може перебувати до 12 інгредієнтів. Основний обсяг (близько 50%) становлять 2 зернові культури. Це може бути пшениця і овес або ячмінь і кукурудза.

Як виконати комбікорм для свиней

Можна також придбати і більш потужну лінію, продуктивністю 3т/год. Крім того, доведеться докупити подрібнювач сировини. Первинну сировину, залежно від рецептури, подрібнюють на частинки мм або 5-10 мм на звичайній дробарці. На цьому етапі також надходять всі необхідні добавки.

Поставки комбікормів організовані в 70 країн світу, в тому числі США і Росію. Бренд стає переможцем нашого рейтингу.Фермери високо оцінюють якість комбікормів AB Agri, збалансованість поживних елементів для кожного виду домашніх тварин. Якщо комбікорм https://ord-ua.com/2012/01/12/zheka-20-vidsotkiv-2/ для поросят і свиней робиться своїми руками, то зерно та інші великі інгредієнти необхідно розмолоти в дробарці. Потім досипати всі інші добавки і все ретельно перемішується. Комбіновані суміші виробляються повнораціонними і концентратами.

При правильному підборі він здатний збільшити продуктивність домашнього господарства на 30%. Її дані можуть варіюватися в залежності від калорійності використовуваного вами комбікорму, а також від фізичного стану тварин, які в період хвороби можуть втрачати апетит. Якщо ви вирішили відгодовувати свиней на м’ясо, використовуючи комбікорми від різних виробників, то найкраще придбати їх оптом по найбільш прийнятною ціною. В цьому випадку краще скористатися таблицею зразкового розрахунку, підготовленої з урахуванням добової норми годування одного поросяти. Продукти ТМ Feed&Life і ТМ НОРМА plus придатні для годування і відгодівлі тварин і птахів на великих фермах, у спеціалізованих господарствах і в домашніх умовах. Щоб виготовляти якісну продукцію, потрібно звернутися до фахівців, які допоможуть підібрати склад суміші з місцевих компонентів і проведуть лабораторні дослідження сировини.

Свиням того ж віку, але відгодовуваних для отримання сала, в добу виділяють 3 кг. Склад гранульованого комбікорму досить концентрований, і він повинен надходити в раціон свині певної дозуванням, щоб уникнути можливого переїдання. Вода для піться і їжа харчового раціону тварини, повинні бути в рівних кількостях. Якщо візьмемо мінімальне виробництво — 2 т продукції за годину, то воно коштуватиме приблизно від €100 тис., але все залежить від комплектації та потреби господарства. Тобто, ми пропонуємо обладнання під ключ, з завальною ямою, центральним сегментом, вивантажуванням готового комбікорму, зберіганням компонентів та готового корму. Якщо ж необхідна потужність 20 т/год, то, наприклад, я рахував нещодавно такий проєкт, він виходив €1,5 млн.

Для дорослих особин

У 2010 р побудований завод в Ставропольському краї. Поставки преміксів здійснюються з Німеччини, перевалка зернових відбувається через порти Азовського і Чорного морів. Експерти високо оцінили високу культуру виробництва. Бренд замикає четвірку кращих зарубіжних виробників комбікормів нашого рейтингу.Німецький виробник бере активну участь на сільськогосподарських виставках, що проходять в Росії. Тому з кожним роком стає все більше прихильників комбікормів AGRAVIS Raiffeisen.

Потім була відкрита виробничий майданчик з переробки цукру-сирцю. До сьогоднішнього дня концерн розширився, зосередившись на м’ясному, цукровому, олієжировому і сільськогосподарському бізнесі. Завдяки наявності власної сировинної бази виробнику вдається отримувати якісний комбікорм за прийнятними цінами. Але обсяг продажів комбікорму залишає бажати кращого. Балансують добавки являють собою білково-вітамінно-мінеральні склади.

Склад комбікорму в більшості випадків залежить від типу господарства. Якщо господарство має сальне напрямок, власний вибір зупинити стоїть на грубих, енергетичних кормах, заснованих на непростих вуглеводах. Склад комбікорму багато в чому залежить від типу господарства.

Склад компонентів для тварин і птахів

Головна відмінність в тому, що вона призначена для більш великих підприємств. На ній також можна виробляти розсипні і гранульовані корми. Потрібно не менше чотирьох чоловік для обслуговування виробничого циклу. Як і в попередньому випадку, шукати кваліфіковану робочу силу не обов’язково. З цього напрошується висновок про те, що в день витрата на 1 свиню залежить від віку, її статі, ваги, типу корму та ін. Тому при більш точному розрахунку всі ці фактори повинні обов’язково враховуватися. СК-8 являє собою повнораціонний комбікорм в гранулах для відгодівлі свиней до жирних кондицій у віці від 4 до 8 місяців.

Shopping Cart
Open chat
1
Chat with us 👋
Hi there 👋
How can I help you?