План Роботи Ради Офіційний Сайт Черкаської Обласної Ради Новини, Події, Анонси, Інформація Про Раду Та Депутатів

Підготовка керівного складу, тренування оперативних і робочих груп до дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій. Про затвердження Антикорупційної програми Черкаської обласної ради на 2024 – 2026 роки. Про затвердження регіонального плану управління відходами до 2030 року. Про Програму підтримки розвитку сільськогосподарських кооперативів та сімейних фермерських господарств у Черкаській області на період до 2027 року.

анонси місцевих заходів та подій

Про Програму цільового використання коштів, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва на 2023 – 2030 роки. Про обласну програму з оздоровлення та відпочинку дітей на період до 2025 року. Днями парламент ухвалив надважливий для місцевого самоврядування і всієї країни законопроект “Про службу в органах… Закон №2259 доповнив ст. 9 Закону №389 новими частинами, які дозволяють сільському, селищному, міському голові (далі – мер) одноосібно приймати ряд рішень. Опрацювання заявок на отримання перепусток, запитів щодо бронювання, соціально-економічних показників, інформації по вільних незадіяних приміщеннях та земельних ділянках, звітності у сфері спорту.

Прес-конференція Щодо Запуску Станцій Для Моніторингу Повітря

Міста Бердичів та Ченстохова (Польща) співпрацюватимуть у різних сферах життєдіяльності. Угоду про співпрацю міст… Моніторинг проведення інформаційної кампанії «Гвардія наступу» громадами району. Урочистості з нагоди Дня Героїв (м.Звягель, МПК ім.Лесі Українки). Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали охороняються законом України «Про авторське право і суміжні права». Департамент комунальних ресурсів та сільськ.

До превентивних заходів відноситься інженерний захист населення і територій від негативного впливу повеневих вод. Як свідчить досвід ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, затрати на проведення заходів і робіт з попередження надзвичайних ситуацій в декілька разів менші ніж затрати на проведення робіт з ліквідації їх наслідків. Частина 1 ст. 8 linksdir.com.ua Закону № 389 не наділяє органи місцевого самоврядування самостійно реалізовувати заходи правового режиму воєнного стану.

  • Проведення верифікації довідок ВПО.
  • Звіт за 2022 рік з виконання Плану реалізації Стратегії розвитку Черкаської області на період 2021–2023 роки.
  • Обов’язкове страхування потенційно небезпечних об’єктів на випадок виникнення НС.
  • “Картина” – по суті, є паузою цього моменту, де концентровані всі важливі емоції, думки художника.
  • Організація, збір і узагальнення інформації та доведення її до населення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій.

Аналогічними повноваженнями наділяються і голови районних та обласних рад – щодо посадових осіб виконавчих апаратів підпорядкованих їм рад. Про ці три типи перелічених рішень мер зобов’язаний інформувати начальника відповідної обласної військової адміністрації (далі – ОВА) протягом 24 годин (абз. 1 ч. 4 ст. 9 Закону № 389). Трансляція круглого столу здійснюватиметься на фейсбук сторінці Програми Ради Європи «Посилення доброго демократичного врядування і стійкості в Україні», Офісу Ради Європи в Україні та порталу «Децентралізація».

Засідання Мвк

Вітер Пн-Зх від 10 до 15 км/год. На сайт ps.informator.ua як джерело інформації обов’язкове. Про обласну цільову соціальну програму «Молодь Черкащини» на 2023 – 2025 роки.

Комісія з питань альтернативної (невійськової) служби при Звягельській районній військовій адміністрації (мала зала засідань Будинку рад). Оперативна нарада у заступника начальника РВА із керівниками підпорядкованих структурних підрозділів РВА (каб.64). При копіюванні і поширенні змісту цього сайту (текст, фото, відео) обов’язково вказувати посилання на першоджерело. ПідтримайтеІнформатор на Patreonта отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали вTelegramабоViber. Нагадаємо, що раніше ми розповідали, як Переяслав прийняв переселенку із Лисичанська Оксану Александрову.

Shopping Cart
Open chat
1
Chat with us 👋
Hi there 👋
How can I help you?