Стілець Andi Графіт 90512873: купити, ціни у Києві

У статті зібрані дані про компанії, портфель їх брендів, власників та кількість магазинів на 1 січня 2019 року. Представлена ​​в матеріалі інформація була отримана від прес-служб, з офіційних сайтів компаній та інших відкритих джерел. Якщо інформація про вашу компанію не була включена в https://sviterov.net/ огляд, або в описі була припущена помилка – надсилайте коригування на електронну пошту редакції. Чоловічий одяг, жіночий одяг у широкому асортименті представлений в інтернет-магазині «Конфіскат» на території всієї України. Ви можете скористатися послугами “Нової Пошти” або “Укрпошти”.

Ми займаємося як гуртовим, так і роздрібним продажем взуття. Компанія Sealinе – один з найстаріших білизняних брендів незалежної України. Вона була заснована на початку 90-х колишнім військовим Олексієм Криуліним, який володіє нею і зараз. На піку свого розвитку його компанія об’єднувала більше 100 фірмових магазинів Sealine в Україні та за кордоном, однак зараз їх кількість скоротилася до 30. Більшість з них знаходиться в Києві, також торгові точки працюють у Львові, Рівному та Одесі. Найбільше торгових точок компанії працює в Києві та Львові – по чотири. Крім продукції власного бренду рітейлер також продає взуття іспанських і італійських виробників.

Крім мережі L’Carvari група управляє інтернет-магазином Parpara.com та низкою інших бізнесів. Запорізька взуттєва фабрика Mida була заснована більше 25 років тому – в 1992 році. Зараз це один з лідерів українського взуттєвого ринку. Оптові склади компанії розташовані в Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі, Запоріжжі, Чернівцях та Хмельницькому. Мережа фірмових магазинів Mida складається з більш ніж 100 торгових точок в різних регіонах України. Крім того, продукція бренду також представлена в магазинах-партнерах, яких в Україні більше 70-ти.

andi магазин онлайн

Бренд Goldi в 2013 році заснувала сімейна пара Олег і Галина Червонюк. За п’ять років до цього вони придбали Рівненський Льонокомбінат, на потужностях якого почали виробляти жіночий та чоловічий одяг. У 2014 році підприємці прийняли рішення масштабувати мережу Goldi і на хвилі зростання популярності українських брендів ця ідея повністю себе виправдала. Роздрібна мережа зуміла не тільки успішно закріпитися на українському ринку (26 магазинів в 17 містах), а й вийти за кордон, відкривши два торгових об’єкти в Польщі.

W8Less – це український бренд жіночого та чоловічого одягу та аксесуарів. Весь одяг бренду створюється і виробляється в Києві на власному виробництві, а продається в інтернет-магазині та декількох офлайнових точках. Підприємці починали з невеликого шоу-руму, потім відкрили аутлет на Воздвиженці, а в кінці 2017-го – торговий об’єкт площею 420 кв.

Новинки взуття вже тут

Наша мета – зробити красиві, якісні та сучасні речі доступними для кожного мешканця Києва, Одеси, Харкова чи інших куточків нашої країни. Ми прагнемо моментально інформувати вас про новинки, знижки та акції на асортимент нашого магазину. Знайти товар, що цікавить Знайти 0 товарів на суму 0 грн. Код був відправлений у Viber або СМС повідомленням.

Протягом кількох хвилин після відправлення цієї форми наш менеджер зв’яжеться з Вами, щоб уточнити деталі доставки. ТМ використовується на підставі ліцензії правовласника і захищена українськими та міжнародними законами про охорону авторських прав та інтелектуальної власності. До акційних товарів знижка не застосовується, але їх вартість враховується при розрахунку відсотка знижки. У зв’язку з віяловими відключеннями електрики та почастішавшими повітряними тривогами можливі зміни в термінах доставки. Ми гарантуємо, що ваше замовлення буде доставлено до будь-якої точки України до 8 днів.

Бренд МАХА був створений майже 20 років тому, а перший шоу-рум відкрився в 1999 році. Основне виробництво компанії знаходиться в Дніпрі, додаткове – в інших містах України. Продукція МАХА представлена ​​більш ніж в 60 магазинах різних країн, 28 з яких розташовані в Україні. У той же час, слід зазначити, що компанії належить лише одна торгова точка в Дніпрі. Решта магазинів – це франшиза або поставки за договорами. Український бренд жіночого одягу та аксесуарів OLKO заснований в 2002 році.

Менеджер по роботі з клієнтами

Модель Andi – обідній стілець в сучасному лаконічному стилі. Спинка і сидіння мають плавні вигини для кращої ергономічної посадки. Оббивка сидіння з екошкіри прокреслена брутальним зигзагоподібним швом. Матові ніжки розташовані під кутом, що надає додаткової стійкості конструкції і динаміку візуальному образу. На стику цих нюансів виходить непомітний, але цікавий предмет меблів як для домашнього, так і комерційного застосування. Наші продавці-консультанти завжди раді допомогти вибрати ідеальну річ для будь-якої нагоди та підібрати взуття, яке доповнить ваш образ. Органічний шампунь, призначений для оздоровлення шкіри, яка страждає від лупи.

До закінчення війни – доставка по тарифам Нової почти за рахунок отримувача

У Конфіскаті ви можете з комфортом вибрати та купити жіночий, чоловічий та дитячий одяг, взуття, сумки та рюкзаки найтрендовіших фасонів. “Залишилась приємно вражена після відвідування магазину, низькі ціни вражають, а продавці – консультанти працюють на європейському рівні, завжди привітні та доброзичливі.” Оплатити своє замовлення ви можете банківським переказом на карту Приват Банку. Після підтвердження замовлення ми Вам в смс висилаємо реквізити для оплати. Після отримання оплати, ми Вам відправляємо замовлення.

Виріб поставляється в розібраному вигляді, інструкція і кріплення входять у комплект. Чим більше фортифікаційних інженерних споруд, тим тяжче буде ворогу планувати щось активне. Авторизуйся, щоб підписатися та бути в курсі цікавих події.

На деякі товари ми можемо запропонувати безкоштовну доставку компанією Делівері або Автолюкс. З огляду на габарити продукції, для вашої зручності, ми безкоштовно здійснюємо занос, при наявності працюючого ліфта. Якщо у вашому будинку ліфт відсутній, вартість заносу – 20грн за поверх (1 коробка). Терміново в магазин розшукується ПРОДАВЕЦЬ у відділ гастрономії. З 8-00 до Досвід роботи необов’язковий, стажування оплачується Офіційно працевлаштовуємо Телефонуйте, менеджер… Чоловіча, жіноче та дитяче взуття – 5 приводів купити їх в нашому інтернет-магазині. Ми – це сучасний інтернет-магазин доступного та якісного одягу, взуття та аксесуарів.

Перші вироби засновниця фірми Тетяна Абрамова з подругою шили за допомогою маленької в’язальної машинки Brother. Спочатку вони випускали всього одиниць товару на місяць, а зараз RITO управляє власною фабрикою в Броварах, відшиваючи до 2000 одиниць одягу щомісяця. У компанії два власних магазини в Києві, партнерський монобренд в Литві та мережа оптових і роздрібних покупців в Україні та за кордоном. Крім цього, на початку року RITO запустила новий преміальний бренд дизайнерського трикотажу 91 LAB, який буде орієнтовано на світовий ринок. Перший магазин L’Carvari почав роботу в 2005 році в Дніпрі, а на піку свого розвитку компанія об’єднувала 26 магазинів бренду. Зараз в Україні працює лише сім торгових точок L’Carvari в Києві, Дніпрі, Полтаві, Запоріжжі, Івано-Франківську та Ужгороді. Мережа входить в Gianni Group, власником якої є бізнесмен Дмитро Підопригора.

Shopping Cart
Open chat
1
Chat with us 👋
Hi there 👋
How can I help you?