Топ-10 книг для малого та середнього бізнесу

Ми працюємо над тим, аби наша журналістська та аналітична робота була якісною, і прагнемо виконувати її максимально компетентно. Ті, хто шукає практичну, покрокову інструкцію впровадження OKR – цілей і ключових результатів, у своїй компанії або організації, знайдуть у праці Доера вичерпний і вправно написаний підручник. Наразі airbnb — компанія з капіталізацією понад 30 мільярдів https://my.ua/news/cluster/2023-06-21-qantas-pokazav-ekonommistsia-dlia-19-godinnikh-reisiv-niu-iork-sidnei/26c72d98-1068-11ee-a458-f29110c04e53 доларів. А починалось усе з трьох хлопців, у яких не було нічого, окрім ідеї. Шлях до втілення мрії був непростий, адже доводилося вирішувати нагальні проблеми, пов’язані з конкурентною боротьбою, брендингом, комунікацією, брендингом, залученням венчурних інвестицій та бізнес-плануванням. На жаль, на нашому сайті розрахуватися за книжки картою «єПідтримка» тимчасово неможливо.

бізнес під ключ. як створити компанію, що працюватиме без вас

Створити новий дизайн свого життя та стати «новим багатим» напрочуд легко. Для здійснення омріяної подорожі чи реалізації бажаної життєвої мети не треба кидати на стіл керівнику заяву про звільнення. Потрібно лише реструктурувати діяльність та час, і ви отримаєте більший результат за меншу кількість робочих годин, адже зручний графік та можливість самостійно керувати життям зроблять вас більш продуктивним. Верн Гарніш – експерт із розвитку бізнесу, консультант. Засновник і гендиректор міжнародної компанії Gazelles, що займається освітою підприємців. Завдяки використанню стратегічних концептів та інструментів автори книги Лефлі й Мартін збільшили ринкову вартість компанії на понад 100 мільярдів доларів лише за 10 років.

Також шукають:

Доцільно застосовувати у всіх сферах діяльності як настанову до максимально ефективної роботи компанії в цілому і кожного працівника зокрема. Для керівників та власників бізнесів, людей, які цікавляться підприємництвом чи планують розвивати власну справу. Проєкт використовує файли cookie сервісів Mind. Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку.

  • Він не просто дає поради й ділиться рецептами успіху, а на реальних прикладах доводить, що можна працювати лише на себе, перетворюючи власні ідеї на дохід.
  • Використання матеріалів ресурсу можливе лише за наявності активного посилання.
  • У книзі — є багато корисного для тих, хто хоче бути справді найкращим керівником — риси успішних керівників, способи та методи прийняття рішень.
  • Всі очікувані Вами книги можна подивитися в особистому кабінеті.
  • Як створити компанію, що працюватиме без вас.

Інформація про відвідання – при доступі на сайт наші сервери автоматично записують певну інформацію. Ці журнали сервера можуть містити таку інформацію, як веб-запит, IP-адресу, тип та мову браузера, дату та час запиту. Київський національний університет культури і мистецтв турбується про забезпечення безпеки даних користувачів сайту. Саме тому ми склали цю Політику конфіденційності, щоб ви не турбувалися про те, що відбувається з вашими персональними даними, які ви надали нам для реєстрації. Оплата замовлення будь-яким зручним для Вас способом наш обов’язок. Приват24, карта будь-якого банку світу, готівка банківський переказ або післяплата. Людина, що написала книжку про те, як отримувати успішний пасивний заробіток, вочевидь, повинна знатися на цій темі.

Вид пошуку

Крісу Ґільбо лише 41 рік, а він не тільки працює сам на себе вже понад 10 років, а й встиг побувати в усіх 193 країнах світу. Але 2013-го він відвідав останню країну – Норвегію. На той момент чоловікові було 35 років.

Shopping Cart
Open chat
1
Chat with us 👋
Hi there 👋
How can I help you?