Індекс настроїв малого бізнесу за 2022 рік: результати опитування

Це покращує загальну якість послуг, які ви пропонуєте, і призводить до кращого утримання клієнтів. Задоволеність клієнта – це емоційна оцінка взаємодії між клієнтом і постачальником. Найчастіше вона заснована на порівнянні очікувань та реальності при отриманні продукту чи послуги. Якщо досвід оцінено вище або він дорівнює очікуванням, можна сказати, що клієнт задоволений, якщо нижче – на жаль, клієнт незадоволений. Сьогодні оцінка задоволеності споживача може проводитись відповідно до сучасних рекомендацій маркетологів та соціологів. Важливість цієї процедури не можна недооцінювати, оскільки успіх бізнесу залежить від клієнтської бази та її розширення.

Колл-центри, як перша лінія взаємодії з клієнтами, відіграють значущу роль в оцінці та зміцненні їхньої прихильності. Після кожного контакту клієнта можна запитати про його досвід взаємодії з компанією, використовуючи NPS . Після того як дані зібрані, частина, відома як “відносна величина”, окремо розраховується для кожного питання; Позитивні відповіді кожного питання поділяються на суму його позитивних та негативних відповідей. Відносне значення для кожного питання потім порівнюється з кожним відносним значенням 1985 року, яке встановлюється як орієнтир, оскільки 1985 рік – це перший рік, коли обчислювали індекс. Це порівняння відносних значень призводить до “значення індексу” для кожного питання. Згадка про останні чи майбутні покупки комп’ютера та автомобіля свідчить про сильний попит споживачів. Ваш план рефінансування будинку є позитивним знаком для майбутнього, маючи на увазі, що ви впевнені у своїй здатності виконати майбутні іпотечні платежі.

індекси довіри споживачів та бізнесу

Мета дослідження — співпраця з малим і мікробізнесом та аналіз точок зростання, які стимулюватимуть його розвиток. Інформаційні партнери проєкту у 2022 році — Міністерство цифрової трансформації України, Офіс з розвитку підприємництва та експорту та Дія Бізнес. Дослідження проводилось з 8 грудня 2022 року по 20 січня 2023 року, у ньому взяли участь 325 фізичних осіб-підприємців. Це запитання покаже вам сильні та слабкі сторони вашого продукту або веб-сайту.

Таким чином, про лояльність має сенс говорити тоді, коли досягнуто певного рівня задоволеності споживачів та вивчено тему дослідження задоволеності споживачів у цілому. Неважливо в якій формі ви використовуєте NPS , чи в опитуванні CATI, після дзвінка, або в онлайн-формі, все одно NPS залишається потужним індикатором настроїв клієнтів. Використовуйте його потенціал і спостерігайте, як ваш бізнес зростає. Компанії, які регулярно проводять дослідження задоволеності клієнтів, також більш цілеспрямовано ставляться до свого бренду. Для бізнесу може бути дуже прикро вкладати інвестиції, створювати нові стратегії та запускати нові функції продукту, а потім виявляти, що ці зміни не відповідають жодним потребам клієнтів. Раніше у Нацбанку була також розгалужена за областями мережа територіальних управлінь, однак у 2015 році їх було виключено зі структури регулятора. Залишилися лише окремі представники на місцях, які не завжди працюють на повну ставку, — 352.

Які якості нашого продукту/сайту ви вважаєте не настільки важливими?

Збільшення кількості клієнтів є стратегічною метою бізнесу. Тому боротьба за перевагу споживачів визначається не тільки якістю продукції, а й якісним сервісом, що надається персоналом компанії. Ви дізнаєтеся про недоліки і слабкі сторони вашого продукту.

Визначення коефіцієнта використання потужності

Після того, як ви зібрали достатню кількість відповідей від клієнтів, прийшов час проаналізувати дані та внести необхідні корективи. Ви не хочете витрачати гроші, енергію та ресурси лише для того, щоб виявити, що ви нічого не досягли. Визначення чіткого фокусу гарантує, що у вас буде чітке розуміння того, що ви хочете зробити, чому ви вирішили це зробити і для кого саме ви це робите.

У відповідях «Мінфіну» Нацбанк не надав даних щодо прибутку регулятора за 2023 рік, а також щодо видів доходів/витрат. Вони будуть у консолідованій звітності, після підтвердження зовнішнім аудитом (у 2022-му його проводило ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські послуги») та затвердження Радою НБУ. Вона, за інформацією https://www.vikka.ua/korisne/najgychnihi-porazku/ регулятора, очікується у квітні 2024 року. Індекс існуючої ситуації – це піддіндекс, який вимірює загальні настрої споживачів щодо поточної економічної ситуації. Цей індекс визначається за допомогою опитування, проведеного Конференцією та використовується для отримання Індексу довіри споживачів.

Shopping Cart
Open chat
1
Chat with us 👋
Hi there 👋
How can I help you?