Інофолік комбі капсули 30 інструкція, склад, ціна Купить в Аптека Доброго Дня

Зберігати у сухому місці за кімнатної температури (15-25 °С). При підвищеному ризику виникнення гестаційного діабету. Зберігати в сухому місці при кімнатній температурі (15-25 °C). D-Хіро-інозитол утворюється шляхом перетворення міо-інозиту в специфічні клітинні процеси.

інофолік комбі купити онлайн

Додавання до терапії хворих з СПКЯ інозитолу призводить до корекції ендокринно-метаболічного профілю, регуляції менструального циклу і відновленню овуляторних циклів. Застосування препаратів інозитолу можна розглядати як альтернативний патогенетично обґрунтований варіант терапії метаболічних порушень і овуляторної дисфункції при СПКЯ. Інофолік комбі – препарат, створений для жінок з метою покращення функціонального стану репродуктивної системи, нормалізації менструального циклу і овуляцій, особливо – у період підготовки до вагітності (як природної, так і ЕКЗ).

Особливості застосування препарату

Забирає припливи та відчуття жару, тривожність, покращує сон, мінімізує прояви стрибків артеріального тиску. Зберігати в місці, недоступному для дітей. Дієтичні добавки не призначені для заміщення збалансованого раціону та здорового способу життя. Термін придатності знаходиться на упаковці.

Інофолік Комбі капс.№30

Лікар може призначити препарат не тільки при вираженому прояві менопаузи, але й після хірургічного втручання для уповільнення процесів старіння в організмі. Як правило, жінки, вік яких підходить до клімаксу, страждають від загального нездужання, різких перепадів настрою та стрибків артеріального тиску. Поліпшити самопочуття та позбавити такої симптоматики допоможуть капсули Климона. Препарати є додатковим джерелом БАДів для жіночого здоров’я та вітаміну Д3. Вітамін D відіграє ключову роль в кальцієво-фосфорному обміні та впливає на мінеральну щільність кісток.

Властивості препарату

Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності. Корінь діоскореї (дикий ямс) благотворно впливає на весь організм, покращує самопочуття, допомагає при клімактеричному https://www.datingcelebs.com/hollywoods-brightest-couples-met-on-the-set/ і передменструальному синдромах, м’яко розслабляє гладку мускулатуру матки, знімає головний біль і втому. Активна речовина діоскореї – діосгенін, впливає на всю ендокринну систему і сприяє загальному оздоровленню жіночого організму. Гарантія на медичні прилади оформляється в аптеці в момент покупки.

АЛК є потужним ендогенним і екзогенним антиоксидантом, знижує підвищений ризик окисного пошкодження клітин, що уповільнює їх вікозалежне старіння. АЛК позитивно впливає на роботу мозку, покращує пам’ять, настрій і пізнавальні функції, оптимізує функцію печінки. Щоб уникнути несприятливих наслідків, будь-який медикаментозний препарат слід вживати після консультації з провідним фахівцем. Значення “Не можна” вказує на те, що вибраний препарат має максимальний ризик для здоров’я годуючих жінок, і відповідно, ризики від вживання даного лікарського препарату переважають над очікуваним результатом. Щоб уникнути негативних наслідків, будь-який медикаментозний препарат слід застосовувати після консультації з лікарем. Значення “Не можна” вказує на те, що вибраний препарат має максимальний ризик для здоров’я вагітних жінок і, відповідно, ризики від вживання даного лікарського препарату переважають над очікуваним результатом.

Shopping Cart
Open chat
1
Chat with us 👋
Hi there 👋
How can I help you?